Joi, 24 iulie 2014, sediul societatii de avocati Hașotti Mîneran Nistor & Asociatii s-a transformat intr-o galerie de arta de-a dreptul uimitoare. Artistica RAWW împreuna cu partenerii HMNA au organizat evenimentul Arte Factum Premium Edition, prima seara de networking artistic din seria întalnirilor dedicate promovarii tinerelor talente într-un mediu cu totul si cu totul special.

ARTE FACTUM PREMIUM EDITION

Evenimentul s-a desfasurat la sediul HMNA situat în Bucuresti, Str. Vulturilor, nr. 98, (Grawe Business Center), et. 8 si pe terasa societatii de la etajul 9 si au participat peste 200 de persoane.

103_0813

„Arte Factum – Un spatiu dedicat artei Romanesti”, este un proiect inovativ lansat de RAWW în urma cu un an. Noutatea si elementul creativ se imbina în conceptul de a promova artisti în spatii neconventionale, inedite, menite sa scoata în evidenta creativitatea si frumusetea lucrarilor, dar si a locului în care sunt expuse.

Editia de joi, 24 iulie 2014, a fost una cu totul deosebita datorita invitatilor de la eveniment, clientii HMNA, persoane din mediul politic si jurnalistic precum si reprezentanti ai mai multor societati importante pe piata româneasca cu totii uniti de un lucru pe care il au in comun: iubirea de arta contemporana. Cu aceasta ocazie a fost facuta si lansarea site-ului de prezentare al RAWW.

 

ARTE FACTUM PREMIUM EDITIONARTE FACTUM PREMIUM EDITIONARTE FACTUM PREMIUM EDITIONARTE FACTUM PREMIUM EDITION

Partenerii: Vinul Alira, Bucate pe Roate si Fundatia Outsider Art.